23 Ağustos 2010 Pazartesi

Önemli Duyuru


Basketbol Federasyonu'ndan Dünya Şampiyonası biletleriyle ilgili bir duyuru geldi. Paylaşalım.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası karşılaşmalarını biletli olarak izleyecek olan basketbolseverlerin gün içerisinde salona tekrar giriş yapmaları halinde, bilet aktivasyonu işlemini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Bilindiği üzere şampiyona boyunca her salonda birden fazla maç oynanacaktır. Bu maçları kapsayan günlük biletlerle giriş-çıkış yapmak isteyen basketbolseverlerin bilet aktivasyonu konusuna özen göstermesi gerekmektedir. Gün içerisinde salona yapılacak ilk girişte biletler el terminali (barkot okuyucu) ile kontrol edilecektir. İlgili gün içerisinde salondan çıkıp tekrar geri dönmek isteyen izleyiciler, salondaki özel kapılarda biletlerini aktif hale getirmedikleri takdirde bu izleyicilerin salona tekrar giriş yapmalarına izin verilmeyecektir.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası Yerel Organizasyon Komitesi, 2010 FIBA Dünya Şampiyonası’nı salonda takip edecek basketbolseverlerin mağdur olmamaları için, tekrar dönmek üzere salondan ayrılırken bilet aktivasyonu hususuna dikkat etmelerini önemle hatırlatır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur;

2010 FIBA Dünya Şampiyonası
Yerel Organizasyon Komitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder