28 Eylül 2010 Salı

RadyoBasket



NTV SPOR Radyo'da yeni sezon öncesinde yeni bir basketbol programı başlıyor.

Erkan Arseven'in yönetimindeki basketbol ekibimizde (alfabetik) Caner Eler, Irmak Kazuk, İbrahim Kutluay, İhsan Bayülken, Kaan Kural, Murat Kosova, Orkun Çolakoğlu, Osman Sakallıoğlu ve Sine Büyüka var. Ekibin normal yoğunluğu çok fazla olduğu için herkes her programda yer alamayacak tabii ki. Fakat stüdyoda olur, telefonda olur, bir şekilde her programda mümkün olan maksimum sayıda kişi yer alacak.

Haftada iki kez, Pazartesi ve Perşembe günleri yayınlanacak programımız. Saat 14:00-15:00 arasında.

Formatımız şu: Altı farklı bölüm var. Üç ana gündem konusu olacak. Basketbolda gündemin öne çıkan üç konusu ilgili telefon bağlantılarıyla konuşulacak. Ardından her programda bir profil bölümü olacak ve burada kişiler üzerine yoğunlaşacağız. Ayrıca bir listemiz var. Her programda tamamen subjektif değerlendirmeler üzerine en iyi beş seçeceğiz. Son bölümde 180 saniyelik yorumlu haber turumuz olacak.

İlk programımızın akışı hazır bile. TÜBAD-BANVİT turnuvası, ULEB EuroCup (BJK ve GS), FIBA EuroChallenge (KSK), Evren Büker ve sezonun gelişme gösterecek oyuncuları konuşulacak. Telefon bağlantıları ve röportajlarla hareketli ve eğlenceli bir program oluşturmayı amaçlıyoruz.

Twitter'da @RadyoBasket üzerinden takip edebilirsiniz programı. Basketbolla ilgili televizyon ve radyoda daha sürprizlerimiz olacak.

Bekleriz efendim.

2 yorum: