8 Ağustos 2010 Pazar

Engin'e Mesajlar


Aşil tendonu kopan Engin Atsür pazartesi günü ameliyat olacak. Bu yazının altında yorum bölümüne mesajlarınızı yazabilirsiniz. Yazıcıdan çıktısını alıp bizzat ileteceğim kendisine.

194 yorum:

  1. Büyük Geçmiş olsun Engin...
    bir an önce iyileşmen dileğiyle...

    YanıtlaSil
  2. Engin öncelikle geçmiş olsun..Başarılı bir ameliyattan sonra hızlı bir şekilde kendini toparlayacağına inanıyoruz..

    Bu sene arkanda büyük bir taraftar desteği bulucaksın sen yeter ki pes etme ve eski,alıştığımız formuna bir an önce dön..

    YanıtlaSil
  3. Fenerbahçe'ye gelmene çok sevinmiştim dün haberi alınca çok çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda seni yeniden sahalarda görürüz. Çok büyük geçmiş olsun Engin.

    Murat SARIKAYA

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş Olsun Diyorum Milli Takımına Hidayet Ve Ersandan ile beraber En Fazla Katkı Sağlıyacak oyuncuydun.Muhteşem Bir sezonun ardından çok büyük bir şanssızlık. ama yaşın genç daha 2 tane dünya şampiyonası görürsün tekrar geçmiş olsun çabuk iyileşirsin inşallah.

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun en kısa zamanda sahalara dönmesini dileriz daha önünde uzun yıllar basketbol oynama olanagı olacağı için daha iyi yerlere geleceginden eminim

    YanıtlaSil
  6. geçmiş olsun umarım en kısa zamanda geri dönersin.

    YanıtlaSil
  7. zamansız üçlüklerini göremicez bu turnuvada:)..çok değerli bi oyuncusun..en yakın zamanda sahalara dönmen dleğiyle ..geçmiş olsun!

    YanıtlaSil
  8. Maçı izlerken çok üzüldüm. Kendisine acil şifalar diliyorum. Umarım en kısa zamanda iyileşir ve aramıza döner.

    YanıtlaSil
  9. merak etme engin,belli bir süre oynayamayacaksın ama eminim dönüşün daha muhteşem olacak..Allah sağlık versin,sakın üzülme,seni seviyoruz..

    YanıtlaSil
  10. inşallah en kısa sürede iyileşip takıma dönersen takımın sana ihtiyacı var geçmiş olsun :)

    YanıtlaSil
  11. hem beşiktaştaki samimi oyununla hem milli takımdaki özverinle hem mükemmel bir insan olmanla kalbimizde apayrı bi yerin var sayın engin atsür.

    gerekirse ben sana kendi liflerimi verebilirim yeter ki sen oyna yeter ki sen mutlu ol yeter ki sen üzülmez , her zaman her şartta yanındayız.

    YanıtlaSil
  12. Engin Abi ben senin Kerem tunçerinin reklam filminde bu turnuvada biz oynayalım bundan sonrakilerde siz oynarsınız dediği çocuklarla bile oynayabileceğine inanıyorum önünde uzun bir yol var .. Ama bu turnuvada görmeyi çok istiyorduk sağlık olsun büyük geçmiş olsun..

    YanıtlaSil
  13. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Umarım tedavi sürecini erken atlatır ve onu en kısa zamanda sahalarda görürüz. Eskisi gibi üçlüklerini izletmeyi esirgemez bizlerden... :)

    YanıtlaSil
  14. çok üzüldüm gerçekten ama senin ne kadar üzüldüğün tahmin bile edilemez, çok geçmiş olsun.. umarım en kısa zamanda iyileşip, parkelere geri dönersin. :)

    YanıtlaSil
  15. gerçekten çok üzüldüm, yeteneklerinin ülke olarak farkındayız bu kupa olmazsa sonrakilerde yeteri kadar kendini göstereceğini ve bu ülke için çok iyi şeyler başaracağına şüphem yok, çok çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  16. Geçmiş olsun engin umarım senin yerini doldurabiliriz.. en yakın zamanda parkelere bıraktığın yerden dönmen dileğiyle

    YanıtlaSil
  17. Engin Atsür bu takım böyle bir şampiyona öncesi senin gibi bir oyuncuyu kaybettiği için çok şanssız.. Ama eminim maçları senin için oynayıp , senin içinde kazanacaklardır.. Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda basketbol yaşantına eskisinden daha iyi bir dönüş yaparsın.. Kalbimiz seninle ve Türk Milli Takımıyla.. Umarım madalyayı sana getirecekler..

    YanıtlaSil
  18. Engin Abi,
    Seni bir abi olarak görüyor ve seni çok seviyorum. Dünkü talihsiz gelişme ben ve bütün arkadaşlarımı derin bir hüzne boğdu. Turnuvada oynayamayacak olsan da, eminim ki ruhun sahadaki 6. adam olarak diğer oyuncularımızın yanında olacaktır. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur, bizi mest etmeye yine devam edersin. Seni Fenerbahçe Ülker Arena'da sağlıklı bir şekilde izleyebilmek en büyük arzumuz. Moralini bozma sakın. Moral iyileşme döneminin en önemli bölümüdür biliyorsun. Kendine iyi bak, Seni seviyoruz.

    YanıtlaSil
  19. Öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum Engin Abi.Bir GS'lı olarak en kısa zamanda iyileşip güzel günlerine geri dönmeni diliyorum.Seni çok seviyoruz :). Milli takımımızın en kötü çeyrek final oynayacağını düşünüyorum.Keşke sende oynayabilseydin ama kısmet değilmiş.Umarım ilerde bir daha böyle bir sakatlık yaşamazsın.
    Sevgilerle
    İstanbuldan bir bayan basketsever

    YanıtlaSil
  20. Geçmiş olsun Engin Atsür.Şampiyonada olamaman üzücü..

    YanıtlaSil
  21. çok geçmiş olsun engin gerçketen çok üzüldük hepimiz Allah acil şifalar versin ve yeniden parkelerde efendi kişiliğinle o güzel oyununu tüm basketseverlere izlettir.

    YanıtlaSil
  22. engin abi büyük geçmiş olsun.turnuvada olamayacaksın belki ama çubukluyu gıyecegin günü beklicek fenerbahce taraftarı.umarım çabuk döner ve zekanı konusturursun bu forma altında.eminim çok yakışıcak o forma.

    YanıtlaSil
  23. seni bu turnuvada görememek hem takım için hem izleyiciler için büyük bi şanssızlık ama eski haline biran önce geri dönüp sezon içinde eski engini izletticeğecine herkes inanıyo... (: çok gecmiş olsun...

    YanıtlaSil
  24. Çok geçmiş olsun..Umarım sahalara en kısa zamanda dönersin.
    Milli takımda eksikliğin çok hissedilecek.
    Ayrıca Fenerbahçe taraftarları olarak biz de seni dört gözle sahada görmeyi bekliyoruz..

    YanıtlaSil
  25. çok talihsiz bir sakatlık yaşadınız şampiyona öncesinde tabiki moraliniz bozulacaktır ama iyileşme döneminizin gidişatı açısından moralinizi yüksek tutmanız önemli daha önce de ağır sakatlıklar yaşamış bir oyuncu olarak en kısa sürede bu süreci tamamlayacağınız konusunda şüphem yok sahada olamiycaksınız belki ama biz taraftarlarla beraber 6. oyuncu olacaksınız çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle

    YanıtlaSil
  26. Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin. Basketbolseverler olarak sahalara dönmeni dört gözle bekliyor olacağız. Kendine iyi bak.

    YanıtlaSil
  27. geçmiş olsun...annem bu cocuga bir kursun döktürelim dedi.3 senedir nasıl bir sanssızlıktır bu.

    YanıtlaSil
  28. Engin Abi geçmiş olsun.Üzülme,bir an önce iyileşmene bak,seni öteki maçlarda görebilmeyi gerçekten çok istiyoruz,şu anda önemli olan senin sağlığın ve iyileştikten sonra yine salonların tozunu attırabileceksin!!!:D kendine iyi bak,unutma hepimiz seni destekliyoruz:)

    YanıtlaSil
  29. geçmiş olsun engin atsür umarım en kısa sürede iyileşirsin ve umarım milli takımda yerin doldurulabilir...

    YanıtlaSil
  30. Geçmiş olsun Engin abi sen bizim için çok önemli bir oyuncusun,sensiz bu turnuvada işimiz zor olacak ama önemli olan sağlıklı şekilde dönmen.İnşallah önce Fenerbahçe Ülker ile sonra da 12 Dev Adamla diğer şampiyonalarda kazanacağın başarılarla geri dönersin.

    YanıtlaSil
  31. adamım geçmiş olsun... yokluğunda rubio, lakovic, rose gibi çocuklar sahneyi dolduracak... çabuk dönki şımarmasınlar:)

    YanıtlaSil
  32. Engin Agabey,

    Yagiz agabeyin Pertev'inden beri surekli takip ettik. Su saniszliklar bir yakani birakmadi malesef. Cok gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda sagligina kavusursun ve eskisinden iyi olursun..

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  33. Sevgili Engin ATSÜR

    Hayatın ne kadar zor olduğunun farkına varılan zamanlar bunlar.Bazen insan dibe vurur, dünyanın sonunun geldiğini düşünür.Hepimizin başına gelmiştir bu.Bu durumdan bir çıkış yolu ararız hep.Bazen arkadaşlarımız, bazen ailemiz, bazende sevgilimiz, hayat arkadaşımız yardımcı olmuştur.
    Bazı insanlar şanssızdır, kimseyi bulamazlar etraflarında.Karamsarlık güdüsü hayatlarını hep olumsuz etkiler..
    Görüyorum ki sen şanslı insanlardansın.Yukarıdaki yorumlarda da görülüyor ki başta İsmail ŞENOL olmak üzere seni tanıyan tanımayan herkes seninle birlikte üzüldüler.Karamsarlıktan uzak, hayata kaldığı yerden devam eden, destek beklemeyen aksine çevresindeki insanlara destek olan, gülen bir Engin ATSÜR istiyoruz.Kısacası gülümseyen bir Engin istiyoruz.Şimdi hepimize örnek olma, hayatın bir şekilde nasıl devam ettiğini gösterme zamanı..

    Parkelerde cezalandırıcı üçlüklerini özlemle bekleyeceğim ve iyileştikten sonraki ilk maçın deplasmanda olmaz ise şayet mutlaka izlemeye geleceğim..

    Allah acil şifalar versin...

    YanıtlaSil
  34. Engin abi büyük geçmiş olsun.Her zaman bomba gibiydin ve ameliyattan sonrada bomba gibi olmanı bekliyoruz.Sağlıklı halinle FIBA2010 kupasını kaldıracağınız muhteşem günü hasretle bekliyoruz :) Tekrar acil şifalar...

    YanıtlaSil
  35. güzel insan bir an önce dön sahalara

    YanıtlaSil
  36. Sakatlığın için çok çok üzüldüm. Ama söylenenden daha çabuk kendini toparlayacağını ve geri döneceğini biliyorum. Hem milli takım formasıyla hem de Fenerbahçe formasıyla seni tekrar görmek için sabırsızlanıyorum. :)
    Geçmiş olsun.
    Sinem Eryılmaz.

    Not: İlk maçında desteklemeye geleceğiz, söz. :D

    YanıtlaSil
  37. Bu duruma çok üzüldük özellikle tamda formunda oldugun dönemde olması daha bir üzücü.FIBA2010 da sizi izleminin doruguna vuracaktık ama kısmet değilmiş. En kısa zamanda Allah ın izini ile toparlanmanızı umut ediyorum. Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  38. Engin abi, dün maçı izlerken çok üzüldüm. Umarım hemen iyileşirsin ve birdaha böyle bir sakatlık geçirmessin. Şampiyona öncesi milli takımımızın seni kaybetmesi gerçekten çok kötü oldu fakat takımımız senin için de oynayacaktır :) Seni tüm Türkiye olarak çok seviyoruz!! Hemen iyileş ve sahalara geri dön! =)

    YanıtlaSil
  39. Dilara dedi ki...
    Engin abi lütfen dön :S Geçmiş olsun ...Seni özleyeceğiz .. Hiç şüphe yok ki sakatlığın tüm Türkiye ye soğuk duş etkisi yaptı

    YanıtlaSil
  40. Aklı başında 2 numara ama çok sık sakatlanıyor. Kronik mi acaba bu? Merak ettim. En kısa zamanda iyileşip parkelerle buluşması dileğiyle...

    Ozan Aktay

    YanıtlaSil
  41. Engin ;
    Ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum . Şunu unutmaki seni sewnlerde en az senin kadar üzgün (özeLlikle ben:).. keşke senin değilde benim aşil tendonum kopsaydı :(. bana lazım değil seni yatarak da izleyebilirim :))... bu dünya şampiyonasını uzun zamaNdan beri seni İstanbul da izleyebilmek için bekliyordum ama nasip değilmiş .. Lütfen üzülme sen o kadar yeteneklisinki nice dünya şampiyonaları göreceksin.. Biran önce iyileş ayağa kalk we seni sewenleri daha fazla bekletme :)).. seni sewiyoruzz...

    YanıtlaSil
  42. adem

    play offlarda seni izlicez nasılsa lig maçlarının bi önemi yok bizim için ama şampiyonada olamaman çok üzücü.. geçmiş olsun nazara gelsin bizce..

    YanıtlaSil
  43. Bir sporcunun başına gelebilecek belki en talihsiz olay,ben de sporcu olup benzer bir olayı yaşadığım için çok iyi anlayabiliyorum.. Tedavi sürecini en kısa sürede atlatıp tekrar sağlıklı bir şekilde hem FB forması hem de Milli takım forması altında sahalara dönmen dileğiyle.

    YanıtlaSil
  44. çok üzücü ve talihsiz bir sakatlık halbuki Ankara'da Dünya Şampiyonası grup maçlarında ENGİN ATSÜR'ü sonuna kadar desteklemeye hazırdım...

    YanıtlaSil
  45. çok büyük bi şanssızlık nazara geldin sanırım :( sensiz bi şampiyona düşünülemez :( en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle. geçmiş olsn atsür.

    YanıtlaSil
  46. senin eksikliğini çok hissedeceğiz buna eminim..en kısa zamanda sahalara tekrar dönmen dileğiyle geçmiş olsun..

    YanıtlaSil
  47. seni öyle görmek cok kötüydü...yoktur bir seyi iyidir dedim...ama sakatlıgının ciddi oldugunu ögrenince o an sanki dünya basıma yıkıldı abartmıyorum cok kotu oldum ..sok oldum resmen seninle birlikte o kadar uzun zamandır bu turnuvayı bekliyodum ki bu tam bir hayal kırıklıgı oldu benim için...ama bugün karamsarlıktan uzak yeni bir güne uyandım ...daha kötüsüde olablirdi..cok daha kötüsü ..ama buda gecicek hiç merak etme buda gecicek sen eskisi gibi hatta eskisinden kat kat daha iyi bir performansla geri dönüceksin...karanlık olmadan ısık olmaz ...umudunu yitirme her zaman arkandayız ...sana düşüncelerimi bir sekilde ulastırmayı cok istedim ancak herhangi bir yol bulamadım...simdi elimde böyle bir fırsat var ancak sana senin hakkındaki düşüncelerimin bir kısmını bile yazmıyorum amacım kafanı şişirmemek :)) sadece cok gecmiş olsun dileklerimi iletmek istedim..cokkkkkk cookkk cokkk gecmiş olsun..sen dönüceksin ve hiç salona gitmeyen bende senin döndügün ilk macta salona gelicem sonunda seni canlı canlı görme fırsatı bulucam ..bu sansı benden mahrum etme bir an önce dön ait oldugun yere ...seni cok seviyorum..sen üzülme..yüzün hep gülsün:))):)

    HÜSNİYE İSİ

    YanıtlaSil
  48. Bu maçlar için önceden bilet almıştım. 2 haftadır heycanla seni o sahada izlemeyi bekliyordum.. Keşke böyle bir talihsizlik başına gelmeseydi. Gerçekten çok üzgünüm. İşhallah bir an önce sağlğına kavuşursun. Geçmiş olsun..
    EA. :(

    YanıtlaSil
  49. çok geçmiş olsun demek bi anlam ifade etmez abi bende 12 yıldır bi çok sakatlık yaşadım 18 yaşındayım ve eğer başarılı olursam basketbolcu olursam tabiki sakatlıklarda zaman zaman olucak. keşkeler bugünlerde hep söylenir ama bi önemi olmaz bende sen sakatlanmadan 2 saat önce fitnessda gözüme yay fırladı bu şekilde bile sabah antremana çıktım sırf sizin gibi olabilmek için.. belki bu cümlenin senin için bi önemi yok çünkü sen başardın ama şuan sadece şansızlığını düşünüyosun ama öyle değil sakatlıklar gelir geçer sen milli takımın engin atsür'üsün türkiyenin en değerli 12 TÜRK basketbolcusundan birisin bu sakatlıkların insanı daha da güçlendirdiğini düşünüyorum en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle; görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
  50. İNŞALLAH EN KISA SÜREDE İYİLEŞİRSİN VE YENİ SEZONDA FENERBAHÇE ÜLKERDE FIRTINA GİBİ ESERSİN...!!! ÇOK GEÇMİŞ OLSUN... SENİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZZ...

    YanıtlaSil
  51. Çok geçmiş olsun Engin..Malesef bu duruma her işte bir hayır vardır diye düşünmekten başka birşey gelmiyor elimizden...Emeğinin,çabanın farkındayız..Kendim ve tüm sevenlerin adına konuşuyorum..Hep arkamızda oldunuz şimdi yanımızda olun demiştin Fiba 2010 için..Biz şimdi de senin yanındayız ve en kısa sürede eski formuna kavuşacağından eminiz..Yeteneğini göstereceğin daha çok platform olacak önünde..Bu talihsizliğin de üstesinden geleceğiz.Hiç üzülme sen bitanemizsin..Mutlu kal :)) Gülşah

    YanıtlaSil
  52. engin abi seni milli takımda ilk gördüğümde demiştim bu adam çok iyi basketbolcu diye.ilk gördüğümden beri sempatim vardı.sonra beşiktaşa geldin.bir beşiktaşlı olarak sempatim daha da arttı:)şimdi fenere gittin ama fenere gitmen bile sempati mi azaltmadı :)geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
  53. senin adına çok üzgünüm geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  54. Çok iyi bir sezonun ardından böyle bir sakatlık yaşaman gerçekten büyük bir talihsizlik,büyük geçmiş olsun.Herkes eskisinden daha güçlü olarak sahalara döneceğini biliyor :) Lütfen biran önce iyileş.
    Gizem Ballı

    YanıtlaSil
  55. maçı izlerken içim cız etti, yaşadığın büyük talihsizlik...
    umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur ve kendi adına yapmak istediklerini yaparak bizleri de mutlu edersin...

    YanıtlaSil
  56. Engin Abi,minik bir basketsever ve basketbol oyuncusu olarak,sakatlanmana çok üzüldüm.Bir oyun kurucu olarak seni örnek alıyorum,tek dileğim biran önce basketbol sahalarına geri dönmen.Ben Beşiktaşlıyım,bu sene seni takımımda izleyemeyeceğim için çok üzülüyorum,keşke gitmeseydin.
    Kutay.

    YanıtlaSil
  57. Geçmiş olsun.

    -Eren

    YanıtlaSil
  58. kendimi çok ama çok kötü hissediyorum çünkü sen sakatlanmadan 2-3 dakika önce, sahdaki oyunculardan biri için "sakatlan e mi?aşil tendonun kopsun " dedim.biliyorum aptalca ama, insan hiç milli takım oyuncusu için öyle der mi ama...batıl inançların var mı bilmiyorum ama ben bundan sonra asla beddua etmiyeceğim zira kime dokunacağı belli olmuyor.senin düştüğünü görünce eyvah dedim.gitti enginin aşili.şimdi milli takımın sana ne kadar ihtiyacı var yok onu düşünemem çünkü önemli olan senin iyileşmen, daha ne kupalar turnavalar olacak.takım felan da düşünemem çünkü beşiktaşta oynamayacak olman hiç bir şeyi değiştirmez.sonuç olarak saçmalamakla beraber senden özür dilemek zorunda olduğumu hissediyorum ister istemez.umarım çarçabuk iyileşirsin ve oyuna geri dönersin.ameliyattan sonra maçlara gel de içimiz ferahlasın...

    YanıtlaSil
  59. sana ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Böyle talihsizliği yaşadığın için çok ama çok üzgünüm. Maçta sakatlandığını anladığım anda tribünde otururken endişe ve üzüntü duymaktan başka bir şey yapamadım senin için. Şu anda da elimden gelen tek şey dua etmek. Lütfen en kısa zamanda sağlığına kavuşmak için elinden geleni yap ama sakın sahalara dönmek için acele etme. Ben senin sadece sağlığına kavuşmanı istiyorum. Kendini riske atma olur mu? Çok geçmiş olsun.
    Fizyoterapist ZEHRA

    YanıtlaSil
  60. Sevgili Engin, haberi duyduğumdan beri üzüntünü sanki içimde hissediyorum. Moralini lütfen yüksek tut, daha önünde birçok şampiyona olacak. Çok seviliyorsun ve özlemle bekleneceksin, unutma..
    Beyza Keskin

    YanıtlaSil
  61. Çok ama çok geçmiş olsun!dünden beri inan bizim de moralimiz altüst,üzüntümüz çok büyük ama ne olura olsun sana inancımız sonsuz!sen her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek,inatla üzerine gidebilecek müthiş bir oyuncusun;geçmişte de bunu bize kanıtladığın gibi,bunun da gayretle üstesinden geleceksin hiç şüphesiz,önümüzdeki diğer şampiyonalarda,olimpiyatlarda,vs. sırf oyununla,harika üçlüklerinle değil,duruşunla,beyefendiliğinle,herşeyinle yine gurur kaynağımız olacaksın!yeter ki sen pes etme ve her zaman ki gibi çok güçlü ol,hatta bu kez her zamankinden daha da güçlü ol ki;bizi,seni parkede keyifle izlemekten daha fazla mahrum etme!seni çok seviyoruz dev adam ve her zaman yanında olduğumuzu bilmeni istiyoruz "DEV KİŞİLİKLİ ADAM"!!! merve.

    YanıtlaSil
  62. Geçmiş olsun engin gerçekten dünya şampiyonasında olması gereken bir oyuncuydun..seni çok ama çok seviyoruz.İnşallah çabuk iyleşirsin....

    YanıtlaSil
  63. tüm beşiktaş taraftarlarının senin hızlıca iyileşmen için dualar ettiğini bil.yalnızca bir sene bizimleydin ama 'asla pes etme'meyi öğrenmişsindir.seni tekrardan izlemeye başlayacağımız günler yakın.büyk geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  64. 2006 dünya şampiyonasından beri seni takip ediyorum büyük bir zevkle.Gerçekten çok iyi bir oyuncusun, 2010 da seni izlemekte en büyük isteklerimden biriydi.. çok ama çok geçmiş olsun biz her zaman yanındayız lütfen moralini yüksek tut ve bizi durumunla ilgili bilgilendir bu süreçte merakta bırakma lütfen..inşallah kısa zamanda iyileşirsin engin kendini çok özletme :))
    seda

    YanıtlaSil
  65. Geçmiş Olsun...

    YanıtlaSil
  66. geçmiş olsun inş hmn iyileşip sahalara dönersin :( tekrar geçmiş olsun :(

    YanıtlaSil
  67. engina bi en kritik zamanda çok talihsiz bi sakatlık geçirdin..umarım en kısa zamanda düzelip parkelere geri dönersin..belki bu sakatlıktan sonra takımımızdaki oyuncular senin yerinede oynicaklar..umarım şampiyona sonunda hakettiğimiz yerde oluruz

    YanıtlaSil
  68. Seni Fenerbahçe formasıyla izlemek için sabırsızlanıyordum. Hala da sabırsızlanıyorum.. bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyorum.

    YanıtlaSil
  69. Öncelikle Çok büyük geçmiş olsun. Umarım çok çabuk iyileşirsin ve çok daha iyi bir Engin olarak geri dönersin. Seni izlemeyi özleyeceği(m)z. Çok büyük bir şanssızlık yaşadın ve ne kadar üzgün olduğunu biliyorum. Aynı üzüntüyü hepimiz yaşıyoruz. Seni seven insanlar her zaman yanındadır bunu unutma ve kendine çok iyi bak.. Bİr an önce iyileşmen dileğiyle. Tekrar Geçmiş olsun.
    Aslı Altun

    YanıtlaSil
  70. geçmiş olsun unarım biran önce iyileşirsiniz.

    YanıtlaSil
  71. Öncelikle çok büyük geçmiş olsun. Umarım bir an önce iyileşir ve daha iyi bir Engin olarak geri dönersin. Seni izlemeyi kısa bi sürü de olsa özleyeceği(m)z. Büyük bi şanssızlık yaşadığının ve üzgün olduğunun herkes farkında. Seni sevenler daima yanında olacaktır. Kendine çok iyi bak ve ne olursa olsun hiçbir şeyi dert etme.(Bursada oynayacağın maçları izlemeyi iple çekiyor olacağım.)
    Tekrar Geçmiş olsun.
    Aslı Altun

    YanıtlaSil
  72. Çok çok geçmiş olsun...Bide en kötüsü sakatlandığını kendin anlaman hatta teşhisi senin koymandı.. resmen yıkıldım aşil kelimesini dudaklarında okuduğum anda çabuk iyileş kendine dikkat et..iyiler mutlaka kazanır..
    A quoi ça sert d'aimer?
    A nous donner d'la joie avec des larmes aux yeux..KamillA

    YanıtlaSil
  73. büyük geçmişler olsun..
    dün akşamki talihsizlik yüzünden hepimiz çok üzüldük. keşke o talihsizlik hiç yaşanmasaydı ya da aşil tentonu olmasaydı, o zaman kopamazdı da.
    en yakın zamanda iyileşirsiniz umarım.
    moralinizi pek bozmayın.
    yakın zamanda parkelere dönmeniz dileğiyle.
    kbrozgc

    YanıtlaSil
  74. Seni çok seviyorum öncelikle bunu söylemek istedim.Geçmiş olsun inan ki çok üzüldüm.yarın benim doğum günüm ve sen yarın ameliyat olacaksın inşallah çok iyi geçer.ve bana dünyanın en güzel hediyesini böylece sen vermiş olursun.inş en kısa sürede iyilesirsin.dualarım seninle.Gözde.

    YanıtlaSil
  75. Beşiktaş'taki seni asla unutmayacağım.Kariyeri için doğrusunu yaptın ama ben yine birgün BJK forması giyeceğine eminim.Geçmiş olsun bu taraftar seni asla unutmayacak Beşiktaşlı Engin!!

    YanıtlaSil
  76. bugün duyduğum en kötü haber bu.. NCAA'e gittiğinden beri seni takip eden biri olarak, aylardır senin muhteşem basketbolunu dünyaya izleteceğin,bizim de seni uzun uzun keyifle izleyeceğimiz bu şampiyonayı beklerken bunu duyduğuma o kadar üzüldüm ki.. canının yandığına mı üzüleyim şampiyonanın sensiz çok eksik olacağına mı bilemedim.. senin ne hissettiğini tahmin bile edemem.. keşke bir mucize olsa biran önce dönsen olman gereken yere.. geçmiş olsun, biran önce sağlığına kavuşman dileğiyle...
    Gülnur

    YanıtlaSil
  77. ne büyük şanssızlık:(( çok geçmiş olsun..
    her işte bir hayır var demeli,;)

    YanıtlaSil
  78. bu kadar iyi oynadığı için nazar değdi diyorum.. en kısa zamanda seni görmek ve o muhteşem oyun zekanla seni izlemek istioruz.. sevenlerin her zaman yanında olucak engin.. geçmiş olsun. seni seviyoruz :D

    YanıtlaSil
  79. yemin ediyorum şuan dünya kupası heyecanım kalmadı.Yine de olsun canın sağolsun :) büyük geçmiş olsun Engin Abi umarım en yakın zamanda seni yeniden maçlarda görebiliriz....unutma çabuk iyileş ;) seni bekliyoruz

    YanıtlaSil
  80. Remember when you were young, you shone like the sun.
    Shine on you crazy diamond.
    Now there's a look in your eyes, like black holes in the sky.
    Shine on you crazy diamond.
    You were caught on the crossfire of childhood and stardom,
    blown on the steel breeze.
    Come on you target for faraway laughter,
    come on you stranger, you legend, you martyr, and shine!
    You reached for the secret too soon, you cried for the moon.
    Shine on you crazy diamond.
    Threatened by shadows at night, and exposed in the light.
    Shine on you crazy diamond.
    Well you wore out your welcome with random precision,
    rode on the steel breeze.
    Come on you raver, you seer of visions,
    come on you painter, you piper, you prisoner, and shine!

    Senin ne kadar değerli biri olduğunu ancak bu şarkıyla anlatabilirim...En kısa zamanda iyileşeceğine inanıyorum Umarım her şey eskiden de iyi olur yeter ki sen kendine inan
    ENGİN ATSÜR

    YanıtlaSil
  81. yok yere sakatlandın, kimsenin umrunda değilsin, güiza sakatlansa onun için daha üzülürdü insanlar emin ol, futbl oynandığı sürece basketçiler ve basketbol ezik konumunda ikince planda kalacaktır, keşke litvanyada doğmuş olsaydın,
    ha bu arada ameliyatta başarılar, kazasız belasız inş...

    YanıtlaSil
  82. Ntvspor'da alt yazıda geçen haberlerde okuduğumda şok oldum demek bile az gelir. Gerçekten inanamıyorum bu kadar mı şanssızlık olur. Fenerbahçe Ülkere geçmenize o kadar çok sevinmiştim ki bu kadar formda iken çok şey katacağınıza emindim. Ve bir dünya kupası var 1 aya kadar bizim ülkemizde bunda oynayamayacak olmakda kötü bişey. Acil şifalar diliyorum en kısa zamanda milli takıma ve Fenerbahçeye dönersiniz. Herşeyde bir hayır vardır GEÇMİŞ OLSUN

    öZLEM

    YanıtlaSil
  83. bir an önce iyileşmeni dilerim çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  84. çok ama çok geçmiş olsun...dünya şampiyonasına katılamaman hem çok üzüzcü hemde milli takım adına çok büyük bir kayıp ...bugün ki sırbistan maçında yoklugun çok belliydi...bi an önce iileşmen dileğiyle acil şifalar dualarım seninle

    YanıtlaSil
  85. engin çok geçmiş olsun çok üzüldüm dünün şokunu hala atlata bilmiş degilim bugünkü sırbistan maçında o salonda senin olmadıgını görmek çok üzücüydü çok boştu, takım eksikti her şeyden önce şampiyonayı çok istiyodun ve bende seni o şampiyonada izlemeyi çok hayal ediyodum en kısa zamanda eskisinden çok daha iyi olarak parkelere dönmeni diliyorm iyi habelerini ve seni önündeki uzun yolda daha çok şampiyonalarda izliycez bunu biliyorm her şeyden önce azmin ve çalışma hırsınla bunu başarıcaksın bu takım sensiz çok eksik sen bu takımın en önemli parçasısın güzel haberlerini bekliyorm sağlıklı,başarılı,güzel bir ömür senin olsun.... Biran önce aramıza dönmen dilegiyle saygılar betül saka

    YanıtlaSil
  86. Bu talihsiz sakatlık senin için çok üzücü bir şey farkındayım ;ama takım arkadaşların desteğini uzaktan da olsa hissedecek ve ona göre oynayacaklardır.Senin gibi değerli bir oyuncu,basketboldan kolay kolay kopamaz o yüzden merak etme pozitif olursan çabuk iyileşirsin :)
    Geçmiş olsun,sana desteğimiz tam ...

    Sezin

    YanıtlaSil
  87. sen Engin'sin.... o peşini bırakmayan sakatlıkların hep üstesinden geldin daha güçlü döndün yine eskisinden daha da güçlü döneceksin... biz inandık sende inan..sevgiyle her şeyden önce sağlıkla huzurla mutlulukla kal...seni seviyoruzz ;)

    YanıtlaSil
  88. öncelikle çokkkkkk geçmiş olsun. Şampiyona öncesinde böle talihsiz bir olay yaşaman beni çok üzdü.Ama ne olursa olsun seni hiç bişey yıldırmasın,üzmesin.O takımda olması gereken en değerli oyuncusun.Umarımm biran önce iyileşirsin.Seni biran önce izlemek istiyorum.seni çok seviyorum.ameliyatında başarılar diliyorum.Dualarım seninle.... Berfu

    YanıtlaSil
  89. Formda geçirilen bir sezon, transfer döneminde önemli bi tercih, ülkemizde düzenlenecek en büyük organizasyonda yer alma şansı... Hayat sormuş kendisine, bu insan bu kadar güzel bi yıl geçiriyorken ben neden bütün dünyasını alt-üst etmiyorum diye, cevabı maalesef çok açık. Bir an evvel iyileşmen dileğiyle, çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  90. geçmiş olsun tekrar parkelere dönmeni sabırsızlıkla bekliyorum.her sakatlandığında eskisinden daha güçlü ve oyunculuğuna çok şey katarak döndün parkelere eminim ki bu sakatlığındanda aynı şekilde olacak.

    YanıtlaSil
  91. çok değerli bir oyuncusun umarım geçirdiğin sakatlıklar isteğini ve hırsını köreltmez. önünde daha nice şampiyonalar var. başarılar seni bekliyor. bizlerde seni tekrar izleyeceğimiz günü...

    YanıtlaSil
  92. Engin abi takım için muhteşem bi combo guard'dın sen yoksun şimdi . hiç üzülme abi herşeyin hayırlısı olurmuş... biz yine senin zevk veren basketbolunu can yakan şutlarını izliycez hep yanındayız abi.

    Orçun Çuvak .

    YanıtlaSil
  93. dün gözümüzün önünde o parkeye yığıldığında ve aşil haberini aldığımızda, tadımız öyle bi kaçtı ki tepki veremez olduk..

    ayağa kalktığında hangi takım için oynuyor olursan ol arkanda olacağız güzel adam.. çocuklarımız dizlerinin üstünde yürüdüğünde birisini örnek göstermemiz gerektiğinde parmağımızın işaret ettiği yerde sen olacaksın çünkü.. lütfen çabuk ve eskisinden daha güçlü ayağa kalk..

    - pekdoğru

    YanıtlaSil
  94. bu sakatlıkların hep senin başına gelmesine dayanamıyorum..
    ama sen hep daha güçlü daha arzulu bir Engin olarak tekrar karşımıza çıkıyorsun
    ve bunu atlatacaksın, biliyorum.
    hep yanındayım, yanındayız..
    bir an önce iyileş ve aramıza geri dön :)


    seni çok seviyoruz Engin Atsür..

    YanıtlaSil
  95. geçmiş olsunnnseni fb formasıyla görmek istiyoruz cabuk ol:)

    YanıtlaSil
  96. Sakatlığına çok üzüldük..
    Umarım en yakın zamanda iyileşirsin.

    YanıtlaSil
  97. çok geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda iyileşirsin
    seni çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  98. seni yerde acı çekerken gördüğüm de gerçekten ağladım.seni ayrı bi seviyorumm çokkk geçmiş olsun.bu sene sana büyük bi destek olucak fenerbahçe ülkerdee hepimiz seninleyiz en kısa zamanda iyileşmen dileklerimle.. :)

    YanıtlaSil
  99. duyunca şok oldum, umarım tahmin edilenden çok daha kısa süre içinde dönersin.gerçekten büyük geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  100. senin için bir akrostiş yazdık.

    E*n olmadık anda geldi başına
    N*alet olsun kopan aşil tendonuna
    G*öremeyeceğiz seni artık maçlarda
    İ*zlemek isterdik seni bu şampiyona
    N*asılsa gençsin daha
    A* milli takım formasıyla atacaksın üçlükler potaya
    T*ribünleri aydınlat asil duruşunla
    S*eni seviyoruz daima,unutma
    Ü*zülmüyoruz, çok var şansın ufukta
    R*ica ediyoruz, koparma bir daha.

    ortak çalışma:kbr ve svdsn

    YanıtlaSil
  101. Moralini hiç bozma daha çabuk iyileşmen daha çabuk dönmen için moralini yüksek tut kalbimiz hep seninle ve senin yanındayız nazar değdi GEÇMİŞ OLSUN

    ÖZLEM

    SİVAS

    YanıtlaSil
  102. büyük geçmiş olsun aklıma geldikçe üzülüyorum sensiz ne olucak bu takımın hali diye.keremle endere büyük iş düşüyor senin yokluğunda.sağlık olsun olmıycağı varmış ama bikaç ay sonra sahaların tozunu attıracağından eminim.sen benim baskete başlama sebeplerimden birisin,oyununu çok beğeniyorum,seni çok seviyorum, bir an önce iyileş

    ayşe

    YanıtlaSil
  103. engincim geçmiş olsun ramazan da geldi bol bol dua edicem iyileşmen için :)))

    YanıtlaSil
  104. sen yoksun ya artık milli takım maçlarını fln izlemicem hiiiç kusura bakmasınlar:)sakatlandığını okuduğum an içim acıdı, canım yandı benimde...bi an önce sağlığına kavuşmanı dilerim;)hiçbir şey için moralini bozma sen tekrar eski günlerine daha güçlü daha iyi biçimde döneceksin biz inandık sende inan :) ne olursa olsun yüzünden gülümsemen eksik olmasın...

    YanıtlaSil
  105. herzaman hep ii şeyler olmaz hayatta önemli olan zorluklara göğüs germektir sende bu güç war we ewdiklerinin ii dilekleri war seni sewioruz güzel insan bunu unutma:))))))))))))

    YanıtlaSil
  106. çoook geçmiş olsun engin abi..eskisinden çok daha güçlü döneceğine eminiz:))seni seviyoruuuzz

    YanıtlaSil
  107. 2006dan beri takipteyim. biraz piskopatlığa varmaya başladı ama kısmet artık:D seni seviyoruuum =) iyleş bi an önce de bizi senden mahrum bırakma :D

    YanıtlaSil
  108. Geçmiş olsun engin..En yakın zamanda düzelmen dileğiylee.. :)

    YanıtlaSil
  109. ENGIN ABI INS CABUCAK IYILESIR YINE BASKETLERINLE COSTURURSUN BIZI ..SENIN YOKLUGUN SIMDIDEN KENDINI BELLI ETTI ,EMINIM DONDUGUNDE ESKISINDEN DAHA IYI BI DURUMDA OLUCAKSIN! SENI COOK SEVIYORUZ! :)

    YanıtlaSil
  110. sabah fbtv'de gördüm. moralin yerinde gibiydi. tedavi sürecin biraz sancılı olabilir ama seni beklediğimizi unutma. mümkünse 2.yarıya başlamadan önce takıma katılmanı bekliyorum. gençsin, gerekli özeni de gösterirsen çabuk toparlanacağına inanıyorum. maçlara gelirsen taraftarlardan da ekstra destek göreceğine inanıyorum.
    çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  111. Bir an tekrar sahalar ageri dönmen dileğiyle.Ankara'dan sevgiler... :))

    YanıtlaSil
  112. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olarak takımdan gitmene çok üzülmüştüm. Sakatlığınla ilgili olarak ise; gerçekten çok ama çok geçmiş olsun. Zor ve uzun bir süreç seni bekliyor sanırım. Fiziksel tedavinin ardından başlayacak süreçte iş sana düşüyor. Basketbolu çok sevdiğini biliyorum ve asla pes etmeyeceğine, seni tekrar eskisi kadar sağlıklı bir şekilde basketbol oynarken göreceğimize inanıyorum. Güçlü kal, güçlü ol Engin!

    YanıtlaSil
  113. Eso SARI
    Eng,n abi 3-4 yıldır seni takip ediyorum ve kesinlikle en başarılı gençlerimizdensin ...
    Hayattaki engeller başarıya ulaşmamızdaki teteikleyicilerdir :)
    Kendini asla üzme
    Always keep the faith
    Sahalara dönmeni bekleyeceğim :)
    Let's wait together
    Saranghe

    YanıtlaSil
  114. turnuvada gönüllü olma nedenlerimden birisin. içimizi acıtan kocaman bir şanssızlık. her maçı izlerken "engin olsaydı.." diyecegimizi biliyorum. yokluğun hissedilecek. simdi üzülme değil, daha iyi olarak geriye gelme zamanı. çok geçmiş olsun. nasıl da sevdirmişsin kendini, nasıl da sakatlığınla bu kadar üzülmüşüz, inanılmaz =) yakın zamanda iyi ol iyi adam.

    YanıtlaSil
  115. cokk gecmiş olsun bu yılı hiç boyle hayal etmemiştim...neyseki ameliyatın iyi gecmiş en kısa zamnda seni fenerbahce formasıyla gormeyi bekliyoruz;)ayrıca simdi bakınca insanların seni n kadar sevdiğini bir keredaha anladım...
    Daha yolun basındayım ama seni bildiğim kadarıyla örnek aldıgım sayılı insanlardan birisin (ben oyle herkesi ornek almam sevildiğini bill:):) )

    ÇABUK İYİLEŞ "DEV ADAM"
    EZGİ AYGENER**

    YanıtlaSil
  116. Engin
    ben seni çooookkkk sewiyorum ...
    sen öyle yerde yatrken ben dünyadan koptum inanki.. ilk günler sürekli ağlıyodum şimdi daha iyiyim sende ölesindir umarım.. sensiz şampiyona benim için önemini yitirdi.. kuzenler hep birlikte izlicez felan dio ama benim hiç izleyesim gelmicek biliyorum çünkü sen yoksun ...Lütfen biran önce iyileş.. daha çok gençsin ne şampiyonalar gelicek .. hem ben daha seninle tanışamadım bile :)) lütfen çabuk iyileş lütfen lütfen lütfennnn :).......
    GÜL..

    YanıtlaSil
  117. Senin savunman olmadan olmazkii.. Hadii çabucak geri döndee seni zevkle izlemeye devam edelim engin :D

    YanıtlaSil
  118. ENGİN ATSÜR!
    Hemen iyileş ve sahalara dön lütfen..
    sahalar sensiz çok boş kaldı da :)

    YanıtlaSil
  119. fizyoterapist zehra11 Ağustos 2010 00:01

    zamanın penceresinden baktım sana
    kırık bir kum saati takıldı gözüme
    ve askıya alınmış yaşamlar
    donmuş bir nehir gibi akmayı bekleyen hayatlar
    bir tek sen vardın farklı
    zamana karşı yarışan kahraman...

    senin için söylenebilecek tek şey bu galiba.sen sağlığına kavuşup sahalara dönene kadar bizim için zaman durmuş olacak.unutma buzlarımızın çözülmesi sana bağlı.hangi takımda olduğun kimsenin umrunda değil çünkü herkes senin insanlığın için seviyor kahraman.en kısa zamanda aramıza dön olur mu?

    YanıtlaSil
  120. Öncelikle çok geçmiş olsun. Şu ana kadar gerçekten çok üzgündüm sakatlığınızdan dolayı hem sizin adınıza hemde milli takım adına ama hastanede çekilen fotoğrafı o fotoğraftaki enerjinizi gördükten sonra çok mutlu oldum. Dedim ki tamamdır çok beklemiyeceğiz Engin Atsür'ü, dönücek hemen sahalara .En kısa sürede sizi yeniden sahalarda görmek dileğiyle ...

    YanıtlaSil
  121. HÜSNİYE İSİ11 Ağustos 2010 14:21

    tamam sakatsın diye ilk yarının büyük bir bölümünde oynayamıcan ama oynayamadıgın maclara gelip takıma destek versen gercekten süper olur...bir FENER BAHÇE'li olarak..ve haliyle FB taraftarını bildigimden daha maclarda oynamadan taraftarın sevgilisi olursun...bu senin için cok iyi olur bence...bir an önce sahalara dönmek için baska bir motivasyon kaynagı olur...ki bence taraftar simdiden seni bagrına bastı ... hersey cok güzel olucak inan...:)))

    YanıtlaSil
  122. çok geçmiş olsuuuuun ama dünya basketbol şampiyonasında seni seyirci olarak görmek de güzel olur milli takımın bir parçasısın, onlara salondaki varlığınla da olsa destek vermeni dilerim bu arada iyi ki fenerdesin ;)

    YanıtlaSil
  123. sakat olsan da maçlarda seni görmek istiyoruz tabi ki orda olman bile takıma bir moral olur Ankaradaki maçlarda olman dileğiyle

    YanıtlaSil
  124. acılar insanı olgunlaştırır Engin..

    her şeyde bir hayır vardır

    mevla görelim Neyler,, Neylerse güzel eyler..

    sen çok çok daha iyi şekilde sahalara döneceksin..

    buna hepimiz inanıyoruz ve biliyoruz.. sen de!

    not: 2010 - 2001 beko basketbol liginin play-off döneminde parkelerde Engin Atsür rüzgarı esecek.. yıllarca dinmemek üzere

    YanıtlaSil
  125. Acını paylaşıyoruz Engin. Acil şifalar diliyoruz.

    Ve senin için maçlarda tüm kalbimizle bağıracağız, bütün takım da senin için oynayacak.

    "aAman için oyna, forman için oyna, o da yetmiyorsa Engin için oyna!"

    YanıtlaSil
  126. Çok geçmiş olsun Engin.Milli takım bu Dünya şampiyonasında senin yerini dolduramıycak.. Ancak diliyorumki böyle birşeyle bir daha karşılaşmazsın.Ne milli takımı ne de kulübünü sensiz bırakmazsın..Önümüzdeki yıl içerisinde eskisinden çok daha iyi şekilde sahalara döneceğine bütün kalbimle inanıyorum.Senin için başarılı, sağlıklı, mutlu bir hayat diliyorum. :)

    YanıtlaSil
  127. Sensiz 1 numara sıkıntısını cok yasayacagız engin abicim.Bütün dualarımız seninle cok gecmis olsun hemen dön sahalara idolümü guardlıkta beğendiğim tek adamı! sahalarda görelim tekrardan.Büyük gecmis olsun abiciğim
    Saygılar..
    Cem Doruk Gürsoy

    YanıtlaSil
  128. şu sıralar takımın özgüvene ihtiyacı olduğunu düşünüyorum bunun için de destek diyorum herkese engin atsürün olmaması büyük şansızlık engin abi, maçlarda seni görmek inan herkese moral olacaktır oyununla olamasa da desteğinle ankarada olmanı çok isteriz.

    YanıtlaSil
  129. sensiz dunya sampiyonasinin tadimi olur be engin?bugun sampiyona biletlerim geldi ama pek sevinemedim.icim buruk cunku enginim atsurum maclarda olamayacak.ne yapalim bu seferde boyle olsun.kabullenmek zor ama yapacak birsey yok.daha ne sampiyonalar olur sen firtinalar gibi esersin bundan eminim.ayrica aramiza izleyici olarak katilirsan takima cok buyuk destek olur gibime geliyor.umarim orda olursun.varligin bile yeter...

    YanıtlaSil
  130. Her ne kadar Galatasaray'ı tercih etmediysen de yaşadığın sakatlık beni inanılmaz üzdü. İnşallah çok daha iyi bir dönüş yaparsın. Yıllardır gelişimini izleyip böyle bir sakatlık geçirmen beni çok üzdü. Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

    YanıtlaSil
  131. biran önce dön şu sahalara engin bize yaşattığın mükemmel yarım sezon için çok teşekkürler.keşke bizde kalıp gönüllerin kralı olsaydın ama fenere gitmen senin için en mantıklısı.beşiktaş'ta basket üvey evlat nasıl olsa!

    YanıtlaSil
  132. Bu çocuğu birileri okutmalı bence bir insan ancak bu kadar nazara gelir :D :P
    Gerçi nasıl olsa bir ordu kız dua ediyor arkandan, bir an önce iyileşmen için, sanırım bu da sayılır :D
    Tamam bu kadar şaka yeter...
    Senin şampiyonada olamaman takım için gerçekten büyük bir kayıp ama hayatta böyle şeyler oluyor ve bunu en iyi bilenlerden biri sensin. Sen her zaman sakatlıklardan çok daha güçlenerek döndün. Sahada olamasan bile kenardan arkadaşlarına her zaman destek verdin ve senin durumunda olabilecek herhangi bir oyuncuya göre her zaman daha metanetli oldun.
    Engin Atsür çoğu insanın bilmediği ama öğrenmeleri gereken bir efsane... Hadi iyileş de yardım et, onların gerçekten oyunu seven ve gerçekten oyunu bilen birini görmesine...

    YanıtlaSil
  133. kronik astım rahatsızlığını kullandığı resim boylarının etkilemesi sonucu sanatını icra edemeyen bir resim öğrencisi olarak, sakatlığından dolayı dünya şampiyonasına katılamamanın senin için ne üzücü bir durum olduğunu inan taa derinden bir yerlerden hissedebiliyorum. ama bence sevinmelisin en azından bir kaç ay sonra sahalara dönebileceksin ve şuan burda görüyorum ki seni destekleyen bir çok sevenin var:)şanslısın:)ben sanırım astım krizine girdiğim müddetce boyalardan uzak kalıcam sonra sanırım okulumu bitiremiycem filan... kendimi senin yanında o kadar şanssız hissettim ki senin bunu taa derinden bir yerlerden hissedebileceğine inanıyorum:) tekrar bol şans.akgul_tugce@hotmail

    YanıtlaSil
  134. Geçmiş olsun... En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle...

    YanıtlaSil
  135. sanki sakatlığının sorumlusu benmişim gibi hissediyorum.nedeni de şu; arkadaşlarımla tv izlerken dünya kupası reklamlarında görüntünü gördük ve ben başladım saymaya ballandıra ballandıra yok efem "bu çocuk dağıtcak ortalığı" "en çok onu konuşcaz" vs. "vs" diyorum çünkü o kadar çok saydım ki hatırlamıyorum düşün.sonrasında da sakatlandın ve inanılmaz üzüldüm cidden.resmen seninle birlikte sakatlandım.sonra durumunla ilgili haberlere bakarken bu bloga rastladım ve sakatlığının sorumlusu kim öğrenmek istersin diye düşündüm:) şaka bi yana bi daha senin hakkında iyi bi şey söyylerrseeemm...:D

    sana iyi baksınlar çünkü başarabileceğin daha çok şey var.

    YanıtlaSil
  136. o kadar üzgünüm ki engin...
    ama alıştım senin sakatlanmana..çünkü her seferinde daha da güçlü geri döndüğünü biliyorum,yine kaldığın yerden devam edeceğini ve hatta daha da ileri gideceğini...bu sefer daha zorlu geçecek zaman biliyorum ama sen güçlü karakterin ve arkandaki bu destekle çok daha çabuk üstesinden geleceksin:)eminim buna:)sadece moralini yüksek tutmaya çalış..bazen herşey yolunda gitmeyebiliyor:( zor zamanlarımızda bizim de yanımızda olanlar oluyor ama senin arkanda milyonlar var!(abartmıyorum:) yanındaki bu kadar insanı üzmeyeceğini de biliyorum o yüzden çabuk iyileşeceğinden hiç şüphem yok!!
    çünkü sen ENGİN ATSÜR'sün!!!!
    hadi şimdi iyice dinlen,maçları izle,U2 konserine git:) ve kendine moral depola dev adam:):)

    özge

    YanıtlaSil
  137. uzun zamandır tv izlemiyorum. geçen türkiye-lübnan maçına rastladım.. ablama engin i göstericem, anlatıyorum bir şeyler. gözlerim engin i arıyor, ama yok!
    ''ee nerdee, kenardada yok.'' demiştim ki spiker engin atsür'ün sakatlanması çok kötü oldu vs gibi bir şeyler söyledi. ve işte o zaman sakatlandığını öğrendim. baya bir geç öğrenmişim yani.
    çok çok geçmiş olsun. ama şunu bil ki sensiz olunca izlenmiyor maçlar. tadı yok ya, gözler ister istemez arıyor. çok özledik seni. lütfen çabuk iyileş.. Didem.

    YanıtlaSil
  138. çok geçmiş olsun dualarımız seninle

    YanıtlaSil
  139. Çok Geçmiş oLsun Engin Sen oLmayınca MaçLar İzLenmio ya biran Önce iyiLeşmeye Bak Şimdiden ÖzLedik Seni. Kendine Çok iyi Bak DuaLarımız SeninLe En Kısa Zamanda da iyiLeş Daha FazLa ÖzLetme Kendini. (:
    eLmas.

    YanıtlaSil
  140. Sensiz FIBA "görsel" anlamını yitirecek kesinlikle, en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle.. (:

    YanıtlaSil
  141. engin abi çok çok geçmiş olsun sensiz bir şampiyona olmaz ama yinede izleyeceğiz inş tez vakitte iyleşirsin...

    YanıtlaSil
  142. öncelikle geçmiş olsun eminim tamamen iyileştiğinde performansın daha da yükselecek. her ne kadar bu dünya kupasında seni çok izlemek istediysemde hevesimi bi sonrakine saklıyorum. (: her zaman yanındayız bir an önce iyileşmen dileğimle

    YanıtlaSil
  143. Tüh yaa..maçlarda yakışıklı olarak tuttuğum, heyecanlandığım tek kişiydin..ahh be şimdi sen yoksun ya fiba izlemek keyifsiz olacak benim için..enginn enginn hadi olumm boyuna posuna kurban diye kime tezahürat edicem ben şimdi eneee..neyse engin'cim..gönlüm seninle cancağız..çabucak iyileş inşallah..aşil tendonuna kurban..bu siteye bi göz at artist..hadi çüzz.http://rupturedachillestendon.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  144. Bugün maçı izlerken aklıma geldin... Oynadığın basketi, koç misali oyunculara arkadan arkadan verdiğin taktikleri ve kenarda otururken her baskette sevinçle ayağa fırlamanı izlemekten kesinlikle zevk alan biri olarak orada senin de olmanı isterdim. Ama asıl aklıma takılan şu an nasıl olduğun, geçirdiğin şey çok zor ve senin sakatlıklara (maalesef) alışık bir insan olarak moralini yüksek tutacak güçte olduğunu biliyoruz. Sadece seni kenarda gayet iyi bir şekilde maçı izlerken görmek ya da en azından televizyonda şu anki durumunla ilgili bir haber görmek gerçekten iyi olurdu.
    En yakın zamanda o akıl dolu oyununu tekrar izleyebilmek ya da şu an için en azından yüzünü televizyonda görebilmek dileğiyle...
    Kendinize iyi bakın Engin Bey, bu sağı solu belli olmayan basketbolumuzun size gerçekten ihtiyacı var :)

    YanıtlaSil
  145. bizim için söylemesi kolay ama üzülme gene de lütfen:)
    çook geçmiş olsun:)

    YanıtlaSil
  146. Merhaba Engin,
    Burayı biraz geç görmüş olsam da öncelikle çok geçmiş olsun... Şampiyonada gözlerimiz hep seni arıyor ama önemli olan senin iyi olman, bir an önce geri sağlığına kavuşup dönmen dileğiyle...

    Not: İsmail Şenol'a da çok teşekkürler. Bir de Twitter hesabını tekrar açsan da biz de senden haberdar olsak eskisi gibi, olmaz mı? :)

    Kendine iyi bak.
    Bilge

    YanıtlaSil
  147. öncelikle çok geçmiş olsun ve umarım sahalara dönmen umduğundan çok daha kısa sürer. benden de bu sürenin daha pozitif geçmesi için bir kaç öneri:
    1- sulhi dölek "küçük günahlar sokağı"
    2-hayao miyazaki'nin tüm animeleri
    3-eski türk filmleri ama özellikler "komşunun tavuğu" ve "sevmek zamanı"
    sevgiler..
    dipnot:twitter da her şeye rağmen zaman öldürmeye iyi geliyo

    YanıtlaSil
  148. merhabalar öncelikle çok çok geçmiş olsun. bu süreyi güzel atlatırsınız umarım.iyileştiğiniz zaman bizi yine o güzel basketlerinizle coşturacağınızdan eminim :)ismail abimize de teşekkürler bu fırsatı verdiği için .. en yakın zaman görüşmek üzere :)

    BERNA ŞADİ

    YanıtlaSil
  149. COK GECMIS OLSUN UMARIM EN KISA ZAMANDA SAHALARA DONER VE FENERBAHCEMIN FORMASIYLA BIZE MUTLULUKLAR YASATIRSIN VE EGER MADALYA ALIRSAKKI ALACAGIMIZI DUSUNUYORUM HIDOYA SOLESINLER SENIN ICINDE BIR TANE ALSIN.... ERDAL SANCAKLI...

    YanıtlaSil
  150. Merhaba Engin,

    Sahada herkesin, tribünde de hatırı sayılır sayıda insanın gözleri seni arıyor, bizzat şahidim :) Seni çok seviyoru(m)z, acil şifalar diliyorum..

    Nazlı

    YanıtlaSil
  151. Engin çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm. En çok da seni bu 2010 Dünya Basketbol şampiyonasında göremeyeceğim , o müthiş oyununu izleyemeyeciğim için üzüldüm. Am tabii ki bunların hiçbiri senin sağlığından önemli değil. Seni çok seviyorum.İnşallah ameliyatın da iyi geçmştir.Sahada senin oyuna çıkmaman gerçekten büyük eksiklik ama milli takımımız senin yokluğunu aratmamaya çalışıyorlar inş. şampiyon oluruz :)
    Seni çok seviyorum kendine iyi bak ve çabuk iyileş :)) Edal a da katılıyorum. :)
    Özellikle bilgeye şu notundan dolayı çok katılıyorum :))

    Not: İsmail Şenol'a da çok teşekkürler. Bir de Twitter hesabını tekrar açsan da biz de senden haberdar olsak eskisi gibi, olmaz mı? :)

    Çabuk iyileşmen dileğiyle bu arada inş. ameliyatın da iyi geçmiştir seni seviyorum :)

    MERVE

    YanıtlaSil
  152. çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldük. Hidayet,ersan,keremler,ömerler... hepsi çok iyi tabiki ama her maçta gözlerimiz seni arıyor.Biran önce iyileşmen ve o gururla izlenen basketbolunu herkese göstermen dileğiyle...hemen iyileş ve sakın bi daha sakatlanıyım deme :))
    GÖZDE

    YanıtlaSil
  153. Çok geçmiş olsun Engin abi.Sen her zaman bir numarasın.Gerek insanlığınla gerek kültürünle gerek de basketbolunla :) Hiçbirşey moralini bozmasın bekliyoruz seni.En yakın zamanda dön şu parkelere :)

    YanıtlaSil
  154. geçmiş olsun
    hemen iyileş.çok daha başarılı ol.

    YanıtlaSil
  155. Öncelikle çok geçmiş olsun! Bunların ne kadarını görür okursun bilemiyorum ama ben yine de yazmak istiyorum. Bu talihsizlik sana fiziksel olarak zarar vermiş olsa da aynı zamanda hem takıma hem seyirciye de zarar verdi bence... Umarım eskisi gibi tekrar sahada görebiliriz seni. Hem yaşantı hem basketbol hem de akademik olarak sizi gerçekten örnek almaya çalışıyorum... Ve günün birinde hayallerimi benden önce gerçekleştirmiş biri olarak seninle tanışmayı gerçekten çok isterim :) Örnek aldığım, her ne kadar yüzyüze tanışmış olamasak da sahada bana ve insanlara kendini tanıtmayı başarmış bir abim olarak görüyorum seni ve derinden üzdü beni bu durum. Umarım çok çabuk iyileşirsin ve başta ben kendim olmak üzere basketbolseverler seni canlı izleme ayrıcalığına tekrar kavuşur. :)

    ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ENGİN ABİ!!!

    ALARA AKDENİZ

    YanıtlaSil
  156. enginnnn abii.....
    keşke maçlarda sende olsaydınn...
    çookk geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmini dilioruzz...

    YanıtlaSil
  157. Bu kadar insan seni seviyorsa bir bildikleri vardır değil mi..

    Özledik be engin, en sevdiğim dev adam.. İyileş çabucak da dön aramıza, olur mu? Fenerbahçemin de, milli takımın da sana ihtiyacı var ;)

    Dualarım seninle..

    NAZ

    YanıtlaSil
  158. Engin seni o kadar cok seviyorum ki!! Sensiz gecen 5 sampiyona gununde eksikligini ben cok fazla hissettim cunku seninin icin butun maclara erkenden bilet almistim desem yalan olmaz. Umarim en kisa zamanda sagligina kavusursun. Sayende basketbolu seven benim gibi kac hayranin oldugunu dusunemiyorum bile. Seni tekrar sahalarda gormek istiyoruz. Cok degerlisin benim ve butun hayranlarin icin. Bi kez daha soyluyorum; SENI COK SEVIYORUM!! Yagmur Erten

    Yagmur Erten

    YanıtlaSil
  159. geçmiş olsun ve üzülme daha birsürü turnuva var, kendine iyi bak ve bi an önce iyileş

    YanıtlaSil
  160. bu sene efes world cup da ve şampiyonada gözlerim seni aradı ama inanıyorum ki bir sonraki şampiyona da en başarılı isimlerden birisi olacaksın ve ben efes world cup da yine seni arayacağım bütün saha da ve sen duymasan da yine engin engiin diye bağırıyor olacağım =)seni çok çok seviyorum kendine çoook dikkat et

    YanıtlaSil
  161. MELİKE:
    Enginnnnnn....çoook büyük geçmiş olsun. . .
    Takımda yer alamaman beni derinden etkiledi zaten çook üzüldüm ya.
    Kısmet değilmiş : )
    ama hep dualarımdasın.
    Biran önce iyileşmeye bak tamam mı?
    Bu küçük kelebekte öpsün seni ƸӜƷ

    YanıtlaSil
  162. maalesef Milli takımda seni izleyemedik.Umuyorum çabucak iyileşip Fenerbahçe Ülker'in Euroleague maçlarında yerini alırsın.Ekim yada Kasım aylarında Abdi İpekçi'de seni ait olduğun yerde görmek istiyoruz.Hoşçakal...

    YanıtlaSil
  163. Selam Engin aslına bakarsan sana burdan daha önceden yazmıştım ama pc'deki bazı problemlerden dolayı sana ulaşamadı umarım bu yazdıklarım ulaşır. Sen yere düştüğünde adeta acını hepimiz yaşadık inan bana senin gibi iyi bi sporcu hem formunda hem yakışıklı valla nazara geldin, babanneme söylicem senin için bi kurşun döksün:) Nese kendine dikkat et seni sağlıklı bi şekilde tekrar basketbol sahalarında görmek isteyen çok insan var. Çokkk geçmiş olsun, üzme kendini bir an önce toparlan seni izlemekten mahrum etme daha fazla bizi yahu;)
    Sümeyye Cevriye Bilgen:)

    YanıtlaSil
  164. evet kendisi cok basarili cok hayranları var vs.. bu da çok anlamlı bir blog olmuş, ama benim bloğumun yanından bile geçemez:) :P bence kesin bir göz atın..;)

    http://gecolsungucolmasin.blogspot.com/2010/09/ilyasova-benimle-evlenir-misin.html

    YanıtlaSil
  165. heyy engin
    bence senin olmayışın şu günlerde dev adamların rakiplerinin içini rahatlatıyordur ee bi de sen olsan ortalık katmerli toz duman olacaktı. bir an önce iyileşip bizi senin oyununu izleme zevkini yaşat nolur :)) yazımı güzel bir sözle bitrym dedim ama tam böylemiydi hatırlamıyorum ama
    'öldürmeyen zorluk güçlendirir' yeni güpgüçlü engini 4 gözle bekliyorummruz :))
    melisa

    YanıtlaSil
  166. Engin abi, adaşımsın! Şu turnuvayı izledikçe keşke Engin de olsa diye geçiriyorum içimden. Bak işte o zaman şampiyonluktan emin olurdum, şimdi şüphelerim var :)
    Milli takımın ve Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı var, bir an önce iyileşmen dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  167. gözler seni arıyor her maçta..

    YanıtlaSil
  168. her maç öncesi sanki spiker 'engiiiiin atsüüüüür ' diye bağıracak ve sen koşarak geliceksin diye bekliyorum ama olmuyoo :) neyse sen bir an önce iyileş de biz hep bekleriz =))

    YanıtlaSil
  169. merhaba Engin,seni 3'Lüklerinle maçlarda görmeyi çok istemiştim ama kısmet deilmiş,umarım bundan sonra böyle bi şanssızlıkla karşılaşmazsın,daha mükemmel bir şekilde seni maçlarda görmek için dualarım seninle,Türkiye'nin senin gbi başarılı we genç basketbolculara ihtiyacı war ;)) kendine iyi davran,bu kadar çok sevenin olduğu içinde çok şanslısın :)
    ZSN ERDM

    YanıtlaSil
  170. canım ya hem bu kadar tatlı hem bu kadar yetenekli ve donanımlısın, seni tekrar sahalarda görmek icin sabırsızlıkla bekliyorum:))) inci...

    YanıtlaSil
  171. Ah be Engin Atsür seni şu maçta izleyememek inan senin muhtemel üzüntünden çok daha fazla üzüyor bizi... O üçlükler Sinan Erdem'in temellerini sarsmalıydı ... Ama neyse, seneye Avrupa Şampiyonası'nda 'Dünya Şampiyonları' karizmamıza karizma katarsın artık :D Orda da sırtımız yere gelmez böylece...

    YanıtlaSil
  172. ben de senin için engin atsür benimle evlen diye bi blog hazırlasam etkili olur mu acaba :p gerçekten süpersin tek hatan fenerbahçe de oynamak neyse umarım ilerde NBA de boy gösterirsin. seni ve basketbolunu çok seviyoruzbir an önce tekrar izlemek için sabırsızlanıyrz:D

    YanıtlaSil
  173. Engin sen bu takımın büyük bir parçasısın... Yokluğunu aratmıyor belki arkadaşlar ama inan gözlerim seni arıyor parkede...

    Çok geçmiş olsun sevgili kardeşim başarılarının devamını dilerim... Senin gibi ahlaklı basketbolcular yetişmiyor.

    YanıtlaSil
  174. engin abii çooook qeçmiş olsun çok üzüldük ama yeni sezonda fenerbehçede çok başarılı olucaksın bence ayrıca tebrikler fenerbahçe doğru seçim:))
    senii çoook seviyorumm<3<3
    bir an nce iyileşmen dileğeyle:D

    YanıtlaSil
  175. merhaba engin
    gönül isterdi ki sen de bu şampiyonada olasin.ama üzülme daha nice şampiyonalar olacak ve sen de yer alacaksin.belki bu sefer üçlüklerini izleyemedik ama sen zaten kalbimize üçlükleri çok daha önceden atmiştin.bir an önce iyileşmeye bak potalara dön özledik seni.en kisa surede izmir de seni izlemek dilegiyle.tekrardan geçmiş olsun...
    DİLEK DİLAVER

    YanıtlaSil
  176. Engin merhaba,
    umarım en kısa zamanda toparlanır eskisinden bile daha iyi ve formda olursun. Turnuvada olamamanın sana neler hissettirebiliceğini düşünerek bunun içinde çok üzgünüm. Engin benim seninle basketboldan çok alakasız bir şey paylaşmam lazım çünkü bilmesende ciddi anlamda hayatıma büyük bir katkın oldu. Röportajlarını okurken birinde, amerikada eğitim görmeni "kendini geliştirmek" isteğinle açıklamışsın.
    Sağlık sorunlarım nedeniyle karar aşamamı sürekli ertelediğim bu konuda resmen bilmesende, tanışmasakta wingman im oldun. =) Belki bunu okuyunca sana çok basit gelebilir, tabiki kendim için diyebilirsin ama sanırım aradığım,eksik kalan bir şey vardı, tatmin olmadığım ve bir anda sen o boşluğu doldurdun. Bunca zamandır tek ihtiyacım olan şey senin röportajınmış, bundada bir hayır vardır diye düşünüyorum =)
    Sadece bunun için bile o kadar minnettarım ki sana, dilerim kariyerin umduğundan ve hayal edebiliceğinden bile daha büyük başarılarla dolar, adını ne zaman duysam farkında olmadığın bu bağı hissedicem kalbimde. Biliyorum senin vaktin çok değerli ve muhtemelen önemli işler, planlar ve çalışmalarla meşgulsün çoğunlukla ama verebiliceğin en ufak tavsiye ya da aklına ne gelirse paylaşmak istersen pinardemr@gmail.com mail adresim.Kendine çok iyi bak.
    PınaR

    YanıtlaSil
  177. Merhaba Engin,

    Oncelikle cok gecmis olsun...4 ay kisa bir zaman...Sakin hic bir seyin moralini bozmasina izin verme...Eskisinde daha guclu bir sekilde sahalara doneceginden hepimiz eminiz...Avrupa Sampiyonasinda senin gibi guclu bir guard a ihtiyacimiz var...

    Tekrar buyuk gecmis olsun...Acil sifalar diliyorum!!!

    YanıtlaSil
  178. enginnnn keskee sende olsaydinn...cok guseldi ama sen olsaydinn daha guzel olurdu.cok gecmis olsun kendinee dikkat et kendini bizden mahrum etmee :D

    YanıtlaSil
  179. Merhaba Engin Abi,
    Öncelikle çok geçmiş olsun. Biliyoruz ki sen çalışma azmin ve basketbol sevginle kısa zamanda iyileşeksin. Ayrıca sana çok teşekkür etmek istiyoruz. Bütün maçlarda belki fiziki olarak yoktun, ama biz ruhunu, takımla olan bağını, onlara nasıl güç verdiğini hissettik. Çok teşekkürler. Bu ekiple daha çok güzel işler yapacaksınız. Biz de bu süreçte daima sizleri desteklemeye devam edeceğiz. Sen moralini yüksek tut, pozitif görüşünden birşay kaybetme yeter.
    Seninle gurur duyuyoruz Engin...
    Sevgi ve saygılarımızla
    Kardeşlerin S.E.N.

    YanıtlaSil
  180. engin !
    şampiyonayı kaçırdın ses etmedik, u2 konseride gitti bir şey demedik, ama bir an önce iyileşip salonlara dönmezsen, 2011,12 nin in MVP si olmazsan sesimin tonu değişir.
    şaka bir yana, çok geçmiş olsun, sağlığına bir an önce kavuşman dileğiyle. (ismail şenol, murat kosova gitti diye üzülmüştüm,ama yerini doldurdunuz ırmak la beraber. seviyorum sizleri )

    YanıtlaSil
  181. gelde gözler yakışıklı görsün en kısa zamanda iyileş dualar seninle..

    YanıtlaSil
  182. engin seni bu şampiyonada okadar aradıkki özlettin kendini, oyununu

    YanıtlaSil
  183. Engin Abi iyileşme sürecini resimleyen bir iki fotoğraf çekip buraya gönderirmisin biz hayranların için :) Seni çok seviyoruz geçmiş olsun engin abi.

    YanıtlaSil
  184. Merhaba Engin,

    Sanırım ayağındaki alçı,alet falan cıkarılmış yoğun bir fizik tedavi başlamıştır.Tam olarak ve en kısa zamanda iyileşmen herkesin ortak dileği elbette..
    Herkes gibi yaşın cok genç daha nice dünya sampiyonaları yaşarsın demeyeceğim benim seni öncelikle, esas görmek istedigim yer NBA... Hele ki NBA in arka bahcesi NCAA da da oynamış başarılı olmuş bir oyuncu iken...26 yasındasın ve bir dahaki dünya şampiyonasına kadar seni NBA de görmek istiyoruz Engin.Potansiyelin var belki biraz daha hızlanman ve kendini geliştirmen gerekli.

    Milli takımlada 2011 litvanya Eurobaskette izleriz ne de olsa 4 yıl beklemeye gerek yok :)

    YanıtlaSil
  185. Geçenlerde anneni ve babanı Lufthansa hava yollarıyla Amerika'ya gönderdik. Ben Lufthansa'da çalışıyorum, sana ilettiler mi bilmiyorum ama o zamanlarda da geçmiş olsun dileklerimi göndermiştim şimdi de gönderiyorum. Bir an önce iyileşmen dileğiyle...

    YanıtlaSil
  186. Bol bol yüz,meditasyon yap.Hem zihinsel hem fiziksel olarak bomba gibi bekliyoruz seni..

    YanıtlaSil
  187. Sevgili Engin,

    Canını hiç sıkma. Aceleye de gerek yok. EuroLeague'de çeyrek finallere kadar form tut, tüm sezon oynamış kadar fayda sağlayacaksın inşaallah.

    Büyük ve zorlu maçlarda, tüm sezonun yorgunluğunu taşıyan Ukiç'in yerine devreye gireceksin. Her şey yolunda giderse, belki de sen, Sean May ve Vidmar'ın katılımıyla ilk Avrupa kupamızı kazanacağız.

    Kendine çok iyi bak. Seni bekliyoruz...

    ufuk berk

    YanıtlaSil
  188. ilginç bir hayranlık.. nası olduğunu bilmediğim, nedenini bende bulamadığım, anlatamadığım aptalca birşey..sanırım istediğim tek şey tanımadığım birinin dostluğu.. ve nedenini bilmiyorum ama ben bu güveni sende hissettim biliyorum çok saçma! biliyorum cevapta alamayacağım bu yazdığım şeye aslında.. ama içinden çıkamadığım bu karışıklığı paylaşmak istedim senle..dedim ya ilginç bir hayranlık diye nedir herşeyi bu kadar karıştıran şu aklımda onu da bilmiyorum.. çözebilmek adına yazıyorum bu msjı sana.

    sanırım bende herkes gibi senden twittera dönmeni isteyeceğim:) sadece okumakla kalma ama burda yazılanlarıı biraz ciddiye al ve dön artık lütfen??

    umarım bian önce eski sağlığına kavuşursunn!!çook geçmş olsuunn!!

    YanıtlaSil
  189. her hafta aslında dibimde görüp seni ulaşamamak.. bu kadar yakınken aslında kendimi uzak tutmak zorunda hissetmem:( inan seni gördüğümde ne kadar heyecanlandırıyorsa bi o kdrr acı da verioo...bende süreklii burdan yazma kararı aldım.. bilmiyormm görüomusun ama bunu yapçam ben..

    YanıtlaSil
  190. nedensiz yere geldin yine aklma..
    birsürü şey var aslında anlatmak istediğim ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum! ve inan çok zor birşeymiş buuu... her gün bir kere daha anlıyorumm... zorlanıyorum, çok hemde! alışık olmadığım bir duygu çünkü, içinden çıkamıyorum...

    YanıtlaSil