27 Temmuz 2011 Çarşamba

Parkeden plaja...



Deron Williams, Sasha Vujaçiç ve Darius Songaila Türkiye’ye...

Kobe Bryant, Kevin Durant, James Harden ve arkadaşları Uzak Doğu’ya...

Sonny Weems Litvanya’ya, Nenad Krstiç, Chris Quinn ve Timofey Mozgov Rusya’ya...

Lokavt boyunca birçok oyuncu kendine farklı ülkelerde iş buldu. Kimi uzun süre, kimi lokavt boyunca, kimi de iki hafta basketbol oynayarak para kazanacaklar. Hidayet Türkoğlu gibi bazı NBA oyuncuları kendi kulüplerini kurdu, Tony Parker gibi zaten kulüp sahibi olanlar kendi takımlarıyla ilgileniyor, Ron Artest gibi komedi gösterisiyle hayatını idame ettirmeye çalışanlar da var...

Ancak Kevin Love şu ana kadar kimsenin aklına gelmeyeni yaptı ve başka bir sporu denemeye karar verdi.

Minnesota Timberwolves’un yıldızı lokavt süresince plaj voleybolu oynamaya karar verdi. Love, gelecek ay Manhattan Beach Open’da mücadele edecek. Love henüz bir partner seçmemiş, ancak Times Meydanı’nda kurulan özel sahada yetenekli olduğunu göstermiş.



Eh, Kevin Love’ın plajla arasının iyi olduğunu söylemek için kâhin olmaya gerek yok. Amcası Mike Love, Beach Boys grubunun üyesi ünlü bir solist. Santa Monica doğumlu. Kevin’in babası Wilt Chamberlain ile karşılıklı plaj voleybolu oynamış eski bir sporcu. (Evet, Chamberlain basketbolu bıraktıktan sonra uzun süre Santa Monica’da plaj voleybolu oynadı)

Love üç gün sürecek ve 200 bin dolar ödüllü turnuvaya katılacak. Basketboldaki başarısını burada da gösterir mi, bilinmez. Ancak kolay pes etmeyeceği kesin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder