1 Ağustos 2010 Pazar

Billboard Veda Etti...

Billboard artık yok

Müzikten anladığımı söyleyemem. Daldan dala konan birisiyim. İtiraf edeyim, keskin müzik zevki olan uzmanlara her zaman gıptayla bakmışımdır.

İşte o uzmanların birçoğunun toplandığı bir dergiydi Billboard Türkiye. Meltem Fıratlı, Sebla Koçan, Zeynep Yayınoğlu, Ömer Acar, Pelin Yılmaz ve tüm ekip... Hepsine çok teşekkür ediyorum, gerçekten.

Ne yazık ki dergi yayın hayatına son verdi. Keyifle okuduğum, çalışma disiplinlerine, işlerine olan sevgilerine ve enerjilerine hayran kaldığım bu ekip artık bir arada değil.

Memleketin hak ettiği yeri "henüz" bulamamış yazarlarından, sevgili arkadaşım Sebla Koçan kendi blog'unda veda olmadığını iddia ettiği bir veda yazısı yazmış. Okumanızı tavsiye ederim.

Yazılı basında bu tip şeyler yaşanıyor ne yazık ki. Daha önce yazdığım Fanatik Basket, 6. Adam ve SLAM artık yoklar ve hepsini ayrı ayrı özlüyorum. Tarifsiz bir acı yaşıyor insan. Keşke böyle olmasaydı.

"Gücüme gitsin, sen gitme" diye bir şey yazmıştı bana değer verdiğim birisi, çok koymuştu. Şimdi çok daha iyi anlıyorum ne demek istediğini.

Kendimce Billboard'a saygı duruşumu yapıyorum ve onlar için yazdığım bir yazıyı Arşivden bölümüne ekliyorum.

Umarım tüm ekip hak ettiği güzellikte, Billboard kadar güzel işlerde devam eder hayatlarına. Edecekler de, eminim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder