6 Ağustos 2010 Cuma

Dünya Şampiyonası Biletleri


Önceki gün Milli Takım idmanında TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy ile konuşma fırsatım oldu. Çok merak edilen Dünya Şampiyonası biletleri konusunda yeni bir gelişme var. Paylaşmak istedim. Özsoy'un ağzından bilet konusu:


"Bilet satışları devam ediyor. Bu hafta başından itibaren de anlaşmalı olduğumuz Biletix şirketinin sadece internet sitesinden değil, POS (point of sales) dediğimiz satış noktalarından da artık bireysel bilet satışlarına başladık." 

"Ancak hâlâ elimizde biletler var, onları peyderpey serbest bırakıyoruz. Bu hakikaten hem federasyonlara olan borcumuz, FIBA’ya olan borcumuz, basın mensupları, sponsorlara ayrılan biletler derken çok karmaşık bir durum. Hepsini bir anda satışa sunamazdık. Dolayısıyla kademeli olarak serbest bırakıyoruz. Ancak şu anda biletler var ve bulunabilir." 

9 yorum:

  1. Selamlar. Bugün öğle saatlerinden itibaren final bileti alma çabalarım sonuçsuz kaldı. Biletix'in sitesinde final biletleri tükenmiş gözüküyor. Telefonla konuştuğum Biletix yetkilisi de bu biletlerin tükendiğini ve bir daha satışa sunulmayacağını söyledi. Bu konuda bir bilginiz veya fikriniz varsa yardımcı olabilir misiniz... Daha açık bir şekilde; Bilet bulma konusunda umut beslemeye devam edeyim mi?

    YanıtlaSil
  2. İsmail abi, bilet satışları devam ediyorda.Şimdi A Milli takımımızın ben bütün grup maçları biletlerini alabilecek miyim ? Bunun için,paket bilet almak istemiştim fakat geç kaldım.Şimdi Fethiye'den Ankara'ya gidicem.1 maç için o kadar yol katlanmaz diye düşünüyorum.Ben A-milii takımımızın bütün maçlarını nasıl izleyebilirim? Bilgilendirirsen teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  3. Hocam ben yaklaşık 11-12 kere aramışımdır.Biletix aslında çok kaliteli bir firmaydı fakat bazı sorunlar yaşadık.Paket biletini ben almıştım zaten.Aldım bileti falan ondan sonra internet sitesinde sorun var dediler.2 gün sonra alın dediler.Bende işler falan girdi araya unuttum.Şimdi Türkiye'nin bulunduğu grubun paket biletlerini arıyorum.Zaten ilk haftalarda karaborsacılar biletleri sömürmüş :/

    YanıtlaSil
  4. İzmir grupları için bilet fiyatlarının yüksek olduğunu düşünüyorum. Maalesef en az heyecanla beklediğim takımlar İzmirde sahne alacak. Brezilya, Arjantin, Slovenya, Sırbistan, Rusya gibi takımları yüksek süpriz ve yeni yıldız çıkartma potansiyellerinden dolayı izlemeyi çok isterdim.
    İzmirde daha önce maç izlememiş basketseverler için bir not düşmek istiyorum. Salon 2005 senesinde yapılmasına rağmen yani yeni sayılacak bir salon olmasına rağmen maalesef rezalet bir yerleşke anlayışımız var. Tribünler sahadan yaklaşık 4 metre yukarıda. Yani en dipte izleseniz bile sahadan 4 metre yukarıdasınız. Ayrıca ışıklandırmada tepede de spotlar olmasına rağmen sadece karşınızdakiler yanıyor o güzel dev skor boarda her bakmaya çalıştığınızda gözleriniz karşıdaki spotlar nedeniyle kamaşıyor.
    İzmir ayağı diğer şehirler kadar bu nedenlerden dolayı renkli geçemeyecek

    YanıtlaSil
  5. İndirimli biletler şu anda satışa çıktı %50 indirimle sınırlı sayıdaki biletleri alabilirsiniz
    http://www.tubad.org.tr/ sitesinde detaylı bilgi var

    YanıtlaSil
  6. Durum nasıl anlamadım şimdi.Bunlar paket bilet fiyatları mı ?Biraz daha açıklayıcı olur musunuz?
    ''Sinan Erdem Spor Salonu, Zone 2 Blok 125, 4 günlük paket bilet bedeli 208 TL'' örneğin bu bilet 4 günlük şampiyona bileti mi?Biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  7. haziran ayında aldğm biletlerin henüz bir kısmını teslim alamadım..biletix'in tek yaptığı şey işi yokuşa sürmek..çözüm üreteceği yere çözümsüzlük üretiyor..ama ne yazıkki bu sektör biletix'in tek eline düştüğü için elimiz kolumuz bağlı..vallahi bunlar yüzünden yakında çağatayix'i kuracam o olcak yani :D

    YanıtlaSil
  8. Eğer satış noktasından da veriyorlarsa tamamen terbiyesizlik, ilk çıktığı zaman aldım yarıfinal ve final günlük biletimi, mecburi kurye koymuşlar, kendin gidip alamıyorsun, satış başına 10 lira da fiyat biçiyorlar ekstradan. Final için kart başı 1 bilet olduğundan kuzenimle 2 kere bilet aldık, ondan 2 kurye parası kestiler, toplam yani iki maça 30 lira kurye parası veriyorum. Şimdi izin veriyorlarsa satış noktasından almaya skandal tamamen. Burayı okuyan yetkili varsa sizin aracılığınızla ulaşır inşallah.

    YanıtlaSil
  9. Mustafa GİRGİN9 Ağustos 2010 19:08

    @Liverbird Hocam sen yine iyisin.Ben biletix internet sitesinden,aldım biletlerimi Ankarada Zone 1'de.Ondan sonra,birşey oldu internet sitesinin bir aksiliği çıktı.Almış olduğum biletler iptal oldu.Daha sonra alırız falan derken biletler patlamış.Şimdi tekrar Ankara'da Zone1'den bilet almak istediğimde olumsuz yanıtı alıyorum.Zar zor sizi memnun etmek için falan derken Zone2'den verelim diyorlar.Ben milletin kafasını görmek zorunda mıyım? Hotel dahil herşeyi ayarlamışken,dışarıda kaldım.Resmen paramızla rezil olduk.Buradan sesleniyorum Ankara'da ZONE1 bilet satışını alabilirim.

    YanıtlaSil