5 Ağustos 2010 Perşembe

Milli Takım Yorumları

Milli Takım hakkında hepsi birer makale değerinde güzel yorumlar geldi, daha çok okunması ve tartışmayı yönlendirmesi açısından burada paylaşıyorum. Keyifle okudum tüm yorumları. Herkese çok teşekkür ediyorum, anket ve tartışma devam ediyor. (Yorumcular alfabetik sırayla dizilmiştir.)

basket2.com: En büyük eksikliği oyunda süreklilik anlamında yaşıyoruz. Kadronun birbirini çok uzun zamandır tanımasına rağmen oyun içinde bu denli iniş çıkış yakalayabilmemiz beni oldukça şaşırtıyor. Turnuvadaki yerimizi de açıkçası bu iniş çıkışlar belirleyecek.




ebruli: seyirci desteği ile mucizeler yaratabiliyor milli takımımız 2001 de gördük diye düşünmekteyim. yarı finale çıkabiliriz bence.






Faruk: Belirsizlikler fazla. Tecrübeli oyuncular işe el atarsa, çeyrek final görebiliriz ancak ötesi en azından 
şimdilik zor görünüyor bana göre. 


Hakan Celep: Aslında 2. olmaktansa 3. olmak çok daha iyi. 2. olursak ABD'nin olduğu 4lü kısımdan 1i çeyrek finale çıkacak ve bu biz olmayız muhtemelen. Eğer lider olursak en az yarı final oynarız diye düşünüyorum. 3. olursak yine ABD ve İspanya'nın olmadığı kısıma düşeriz bu da yarı finale ulaşma ihtimalimizin daha yüksek fakat biraz daha zorlu olacağını gösterir bu yolun.


Özak: Bence gruplarda oynacağımız Yunanistan maçını kazanmak bizi yarı finale götürür, yarı finalde karşılaşcağımızı tahmin ettiğim İspanya karşılaşmasının zaferi ise şampiyonluğa götürür. Umarı bu yolda karşımıza ABD çıkar, çünkü onları yenebiliriz bence( onların da takım gibi oynayabilceklerini sanmıyorum).


Reggie31: (Milli takım için bütün büyük turnuvaları çok güzel özetlemiş, kendisini ayrıca tebrik ediyorum. Teşekkür ederim.) sonuç olarak söyleyebiliriz ki yapabileceğimiz tek şey az yıldızlı bu turnuvadan mümkün olduğunca zevk almaya çalışmak olacak.çünkü tecrübeler bize her şampiyonanın çok ayrı bir hikayesininin olduğunu göstermiştir.

2 yorum:

  1. @özak

    Hocam sana bir sorum olacak.Yunanistan takımını yenebileceğimizi ihtimaller arasına alabiliriz fakat ABD galibiyeti çok zor.Adamlar zaten hızlı hücümü seven oyuncular.Hızlı hücumu kesebilen oyuncularımız yok.Fakat İspanya galibiyetini alabiliriz.Gasol'un yokluğu,doldurulamaz.Pota altından yetenekli oyuncularımızla maçı alabiliriz...

    YanıtlaSil
  2. ABD bizi paçavra eder.Bizim takım çok yavaş onlara göre..

    YanıtlaSil