2 Ağustos 2010 Pazartesi

NBA Türkiye



Billboard'un kapanması elimizdeki dergilerin değerini bilmek gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Sınırlarımız içindeki yegâne basketbol neşriyatı NBA Türkiye, ikinci sayısını çıkardı. Henüz yeni bir dergi olduğu için, dağıtımda biraz sorun yaşıyorlar. Bu yüzden bayiden ısrarla isteyin, hatta mümkünse siparişle getirin.

Ekipte Yiğiter Uluğ gibi büyük bir üstadın yanı sıra hayatı basketbol olan Ümit Avcı ve ilgi çekici yazılarıyla Alp Ulagay'la birlikte batug.com yıldızlarından Sedat Koç, Ümit Can İlhan, Cem Pekdoğru, Şansal Kulabaş ve Emre Özcan bulunuyor.

Derginin eksikleri yok değil, Mete Aktaş'ın yönetimindeki bu tecrübeli ekip ısındıkça işler daha da güzelleşecektir. Burada tekrar tekrar altını çizmemiz gereken çok önemli bir nokta var: Başka basketbol dergimiz yok!

Sahip çıkın lütfen. Sahip çıkın ki hem ekip daha özgün iş yapabilmek için cesaretlensin, hem de bu dergi yaşasın.

1 yorum:

  1. Slam dergisinden sonra büyük bir eksiklikti aslında bir basketbol dergimizin olmayışı. Bir spor, basketbol ve NBA sever olarak ilk 2 sayıyı aldım ve keyifle de okuyorum. İnşallah her sayıda kendini daha da okutan ve geliştiren bir dergi olur ve böylece yıllarca kalıcı bir olurlar.

    YanıtlaSil