2 Ağustos 2010 Pazartesi

Shaq Avrupa’ya mı?



Shaquille O’Neal bu yaz serbest kalan önemli oyunculardan birisi. Ancak kocaoğlanın geride bıraktığı harikulade kariyerine rağmen takım bulmakta zorlanması, henüz görev adamlığına hazır olmadığı şeklinde yorumlanabilir.

Atlanta Hawks, Boston Celtics ve Cleveland Cavaliers ile adı anılan Shaq, takımların önerdiği parayı az bulduğu için hâlâ bir yere imza atmış değil.

Shaquille O’Neal’ın önceliği son büyük kontratını imzalamak. Bu yüzden deniz aşırı bir ülkeye bile gidebileceği konuşuluyor. Cleveland Plain Dealer gazetesinde çıkan bir haber, yıllık 10 milyon dolar civarında bir kontrat arayan Shaq’ın önümüzdeki sezon Avrupa’da oynamayı bile düşünebileceğini yazmış.



Her ne kadar Shaq’ın Avrupa’ya geleceğine ihtimal vermesem de, hayalini kurması bile çok eğlenceli.

Shaq’ın Fenerbahçe veya Efes Pilsen formasıyla Turkish Airlines Euroleague’de mücadele ettiğini bir düşünün...

Nefis olmaz mıydı?

3 yorum:

  1. efes pilsen 10 milyon dolarlık bir yatırım yapıp harika bi adamla avrupada pota altını domine edip işin diğer yönlerinde tanıtım pazarlama derken seyirci sorununu çözebilir mi belki de. şampiyonada gelebilecek potansiyel bi başarı ardından oluşan ilgi doğru kullanılsa da böyle birşey olsa keşke. olacak şeyler değil, ütopik düşünceler bunlar ama hayali bile süper.

    YanıtlaSil
  2. shaq fb ülker'e gelsin..salonları dolduralım..maç öncesnde o müthiş danslarını göstersin bize..aahh ah güzel hayallr :)

    YanıtlaSil
  3. Bugün açıklamasını okudum halen daha NBA'deki en dominant oyuncu benim diyordu. Bu bile gelemeyecek bir mantelitede olduğunun bir göstergesi. Ayrıca NBA oyunculuğu dışında Rap müzik ve Sinema ile de ilgielndiğini ve zamanını üçe böldüğünden bahsetmiş bu uğraşlarına avrupada devam edemez. Bu konuda Shaq'a tokat gibi cevapları Yahoo Sportstan Kelly Dwyer yapıştırmış yazısını okumanızı tavsiye edeirm.

    YanıtlaSil